Put do lepe kože - uz prirodne proizvode od 1996. godineAny Image
Želja da učini svet lepšim, u saradnji sa prirodom i pčelinjim proizvodima, vodila je moju majku još od davne 1996. godine, kada je osnovala firmu MAJANA (po imenima svoje dece – Marija, Jelena, Ana). Kao supruga pčelara, zavolela je pčele; mala stvorenja koja stvaraju delotvorne sastojke u košnici.

Poznato je da su ljudi hiljadama godina tražili način da brinu o svojoj koži i poboljšaju njen izgled, sačuvaju je od prevremenog starenja, suvoće, upala. Koristili su sastojke iz svoje okoline, a među njima i pčelinje proizvode i ekstrakte biljaka. Zato i mnogi savremeni kozmetički proizvodi, sadrže navedene sastojke, čije je blagotvorno dejstvo na koži, toliko puta potvrđeno.

Mama je želela da iskoristi iskonsku snagu prirode u pčelinjim proizvodima. Ugradila ih je u Majana proizvode i tako se rađao jedan po jedan proizvod.

Devedesetih godina XX veka, na našem tržištu, nedostajali su prirodni kozmetički proizvodi za negu kože, koji ne sadrže sintetičke supstance. Družeći se sa pčelama i biljkama, počeli smo sa malim brojem proizvoda za negu lica i tela. Pratili smo njihove efekte, i bili u bliskim kontaktima sa korisnicima naših proizvoda. Tako je počela da raste Majana, uvećavao se broj proizvoda.

Ista pokretačka snaga je sa mnom i danas, i čini me stalno radoznalom i motivisanom da usavršavam formule i ponudu naših prirodnih proizvoda, koristeći sastojke koje zadovoljavaju visoke kriterijume kvaliteta.

Danas sa ponosom gledamo na svoju 28 godina dugu tradiciju. Ovo je posebna prilika da prirodi i pčelama kažemo HVALA- jer su one izvor magične snage koja leži u srcu priče o nama.

Ana Vuleta, mr ph spec. kozmetologije

Ovde možete više saznati o proizvodima.